Årets Bæver 2019: Marie Prinds
 
Årets bæver, er en pris som uddeles af Bevtoft Idrætsforenings bestyrelse. Prisen uddeles enten til ”en livslang indsats” eller til en ” helt igennem ekstra ordinær indsats” i året der er gået.
I år er prisen til EN LIVSLANG INDSATS
 
Årets bæver uddeles til en kvinde.
En kvinde man ser i byen. Fordi det er helt naturligt for hende at komme til de arrangementer der bliver lavet i byen, også sammen med familien.
Hun er en frisk pige, som man altid møder med et smil. Hun er altid villig til at hjælpe og komme med nye gode ideer. Der sker noget, hvor hun er. Hun er en modig kvinde med vilje og gå på mod, hun vil skabe og se resultater. 
Derfor arrangerer hun sig på alle punkter i det, der sker i byen og her kan vi nævne:
Hun var børnehavebestyrelsen, da børnene var små.
I skolebestyrelsen, samt forældrerådet i børnenes klasser, hvor hun har arrangeret klasseudflugt fester og meget mere.
Hun er aktiv træner inden for flere sportsgrene i idrætsforeningen, og har været det i mange år, helt fra børnene var små.
Hun er også aktiv i udvalg og arrangementer i forbindelse med idrætsforeningen, og har faktisk også været i byfestudvalget engang.
Hun er gift og mor til 2 + et fuldtids arbejde, og der skal god planlægning og opbakning hjemmefra, for at få tingene kan lade sig gøre.
For selvom hun sidder i bestyrelsen i idrætsforeningen, vælger hun at gå ind i en bestyrelse mere, og hermed også med til at redde den forening i byen. Hun tager formandsposten og har nu 2 kasketter på. Det kræver sin kvinde, men hun gør en kæmpe indsats for begge foreninger.
Med hendes formandspost skal hun være med til at vedligeholde og udvikle byen og den opgave er lige hende. Der vurderes nye tiltag og lytter til, hvad der er af ønsker.
Hun er fantastisk til at kommunikerer med vores kommune og giver ikke op og har bl.a. via borgerbudgettering, set de muligheder byen har. Hun er med til at holde gang i byen.
Hvis man er i tvivl om, hvem årets bæver er nu?  kan man måske finde hende ved bålhytten, hvor hun er i fuld gang ved de kommende fitness maskiner. Alt dette har hun været primusmotor på. 
 
Vil i venligst rejse jer og klappe af modtageren af ”Årets bæver 2019”
 
Marie Prinds
 
Skal vi give hende endnu et kæmpe bifald - stort tillykke til Marie.
ÅRETS BÆVER 2018 : ALLAN SKOV

Årets bæver, er en pris som uddeles af Bevtoft idrætsforenings bestyrelse. Prisen uddeles enten til ”en livslang indsats” eller til en ”helt igennem ekstra ordinær indsats” i året der er gået.

I år uddeles prisen til EN LIVSLANG INDSATS.
Årets bæver tildeles en mand, som er en naturlig del af ethvert arrangement i byen. Og vi håber at han også, vil være at finde til de utallige arrangementer i Bevtoft fremover.
Årets bæver er en imødekommende og frisk person og altid med et smil på læben. En person der kan snakke med alle.
Så,
Er der brug for en ekstra hånd i forbindelse med julemandsvækning, gymnastikopvisning, slag af øl og pølser ved fodboldkampe, indsamling af juletræer m.m. så er vi altid sikre på et ja, når vi henvender os.
Alt dette kan kun lade sig gøre med god opbakning hjemmefra. Hvor der er kone og 2 børn.
Årets bæver kan faktisk fejre jubilæum i år. Fordi lysten til at yde det gode for byen er lige ham. At gøre en indsats. Han er omhyggelig og har styr på tingene.

Årets bæver har de sidste 10 år været formand for Bevtoft Byfest udvalg : Allan Skov

 
ÅRETS BÆVER 2017 : Ove Møller Nielsen

Årets bæver, er en pris som uddeles af Bevtoft idrætsforenings bestyrelse. Prisen uddeles enten til ”en livslang indsats” eller til en ”helt igennem ekstra ordinær indsats” i året der er gået.

I år uddeles prisen for en ”LIVSLANG INDSATS”
 Årets bæver tildeles en person som igennem mange år har lagt både direkte og indirekte kræfter i diverse foreninger i byen.
 
 • Han var en af de mange som var med til at bygge Bevtoft Hallen i tidernes morgen, og har også siddet i hallens bestyrelse en årrække  
 • Han kom med i Forsamlingshusets bestyrelse i startet af 80érne og var med der en del år  
 • Han var med i Borgerforeningens bestyrelse fra midt 90érne og afløste senere Hans Carstensen som formand  
 • Han var sammen med hans hustru, i 2009, med opstart i 2010, primus motor for etableringen af Krolfbanen. Han er stadig kontaktperson herfor.
 • Han dyrker ældreidræt sammen med hans hustru på det hold som Lis Jensen har om vinteren i hallen
 • I dag er han en ihærdig hjælper hos købmanden til bl.a. at sætte varer på plads.
 • Jeg havde for nyligt en sjov lille oplevelse med denne mand: ”Da vi nærmede os konfirmation i byen og vi i idrætsforeningens bestyrelse havde hørt om, at borgerforeningen ikke gik for godt, da ringede jeg ham for at høre, om han vidste om der blev sat flag op som altid, da jeg ikke kunne få fat i formanden for borgerforeningen. Trods han intet med borgerforeningen har med at gøre længere, så følte han en hvis forpligtelse overfor konfirmanderne, at han havde været omme og tjekke i laden hvor flagene står, om disse var gjort klar til at komme ud, og det var de. Det siger noget om, at han er trofast og pligtopfyldende.
 • I det hele taget en mand der gerne hjælper, hvor der er brug for det, så længe det fremmer fællesskabet i byen
 • Trods han sidste år fyldte 70 år, så engagere han sig stadigt
 • Han er gift med Jette og bor på Tjørnevænget. Sammen har de børnene Jan og Dorte og en god håndfuld børnebørn.

Nu tror jeg efterhånden alle ved, hvem vi hér taler om, nemmelig Ove møller Nielsen.
 

 
ÅRETS BÆVER 2016 : TINA OG RENÉ PETERSEN

Årets bæver, er en pris som uddeles af Bevtoft idrætsforenings bestyrelse. Prisen uddeles enten til
”en livslang indsats” eller til en ”helt igennem ekstra ordinær indsats” i året der er gået.

I år uddeles prisen for en ”HELT IGENNEM EKSTRAORDINÆR – OG FORHÅBENTLIG OGSÅ LIVSLANG - INDSATS”
Årets bæver tildeles et par som igennem mange år har lagt både direkte og indirekte kræfter i foreningen, både som træner på flere hold, i bestyrelsen i støtteforeningen og i forbindelse med byfesten.

 • Når han som bestyrelsesmedlem i støtteforeningen skulle ud sælge støttekort, så var det ligeså meget hende der var ude og sælge, som han.
 • Når hun skulle træne et af sine gymnastikhold og var forhindret, så mødte han glædeligt op og tog sig af børnene i stedet.
 • Omkring byfesten har dette par altid hjulpet så meget de kunne og fra dem hører man næsten aldrig et nej, og hun er nui dag også en del af byfestudvalget. Enhver hjælp de giver, er med smil og iver og har en enorm smittende effekt på de mennesker omkring dem.
 • Ikke mindst var de med til at byfesten sidste år blev til noget, trods små finanser og mindskede muligheder og nu i dag kører igennem på en helt ny besparende fremgangsmåde.
 • I mange år har dette par også sammen sørget for stor udvikling i foreningen omkring gymnastikken med bl.a. Springhold, Familiefræs og løb.Blandt de fleste børn, er hun et stort forbillede for dem, hvilket man tydeligt kan se, som hun tiltrækker rigtigt mange til alle sine hold.
 • Sidst men ikke mindst, skal man huske, at man som forældre til 3 børn, diverse dyr og stort hus, har lige så stor opgave i at passe tingene derhjemme, som den der udøver det frivillige arbejde. Oveni dette formår de begge altid at have deres børn med i alt de foretager sig, at have egne interesser de dyrker og have tid til venner og familie. Dette par forstår at supplere hinanden i egnes og hinanden ønsker og interesser, som kommer os andre og ikke mindst vores borgere i byen til gode.

Vi håber dette skønne ægtepar, vil tilbringe ligeså mange år i klubben, som de har gjort indtil nu..
Mon nogen kan gætte hvem disse to fantastiske mennesker er..

Tina og Rene PetersenÅRETS BÆVER 2015 : ARBEJDSGRUPPEN BAG PROJEKTET ”NY KØBMAND”

Michael Fleischer, Ole Halle, Lis Steen, Pia Jensen og Flemming Matthiesen

Årets bæver, er en pris som uddeles af Bevtoft idrætsforenings bestyrelse. Prisen uddeles enten til ”en livslang indsats” eller til en ”helt igennem ekstraordinær indsats” i året der er gået.

I år uddeles prisen til en ”HELT IGENNEM EKSTRAORDINÆR INDSATS”.

Da bestyrelsen sidste år valgte en ”livslang indsats” som modtager af bæveren, faldt det naturligt at vælge fra kategorien ”EKSTRA ORDINÆR INDSATS”, vi har således kigget på hvem og hvad har stukket næsen frem i dette år. Der har været en del at vælge i mellem, og det er jo dejligt, for det betyder, at mange yder en god indsats for byen og dens borgere.

Og det med at yde en indsats for byen og dens borgere, det er i særdeleshed noget man kan sige om modtagerne af årets bæver 2015. Og ja, jeg sagde modtagere, som i flertal, for i år går prisen til en gruppe, som har været med til at samle byen igen, og give byen og dens borgere en ny chance for at vise sammenhold og vilje. Pumpet energi og håb i et lille lokal samfund, som til dels havde mistet troen og i den grad manglede en ”jubii-oplevelse”.

ARBEJDSGRUPPEN BAG PROJEKTET ”NY KØBMAND”

Det er: Michael Fleischer, Ole Halle, Lis Steen, Pia Jensen og Flemming Matthiesen.

Hjertelig tillykke, og tusind tak for indsatsen.

ÅRETS BÆVER 2014 : METTE JØRGENSEN
 

Årets bæver, er en pris som uddeles af idrætsforeningen. Prisen uddeles enten til ”en livslang indsats” eller til en ”helt igennem ekstraordinær indsats i året der er gået”.

I år uddeles prisen til EN LIVSLANG INDSATS.

Årets bæver har i sit virke, i BUIF, haft næsten med alle børn i byen at gøre. Årets Bæver havde den vision, at alle børn i byen skulle have mulighed for at kunne dyrke gymnastik. Derfor lavede hun dengang, en ordning med vores børnehave, således at børnene kunne blive afhentet fra børnehave og komme direkte til gymnastik, uden at forældre skulle stresse hjem fra arbejde – for selvfølgelig var det også årets bæver der hentede børnene.

Som tiden er gået, har årets bæver allieret sig med hjælpepiger og damer, for det kan være svært styre 20-30 små børn i alderen 2-4 år. Og det har altid været en fornøjelse at arbejde sammen med Årets bæver, for hun er en stille person, der udstråler overskud og ro – og en hulens masse erfaring, hvilket vi i idrætsforeningen altid har nydt godt af.

Der ligger faktisk stadigvæk bukser og bluser i skabene i hallen, som årets bæver har syet til gymnastikopvisningerne gennem tiden.
Årets bæver elsker børn, og børnene elsker hende. Sådan en person som årets bæver er med til at, at børn synes det er sjovt at bevæge sig, hoppe og springe, og at børn får lyst til at være med til andre ting i idrætsforeningen, og det i sig selv viser hvor meget engagement og sjæl hun ligger for dagen.

Nu har årets bæver valgt en pause, og det er velfortjent, men dermed ikke sagt at hun ikke tager en vagt i hoppeborgene eller andre steder hvor hun mener hun kan hjælpe, samtidig med at hun kaster de hårde metalkugler på petanquebanen, for hun er jo stadig en aktiv idrætsudøver også.

 
BÆVEREN :

Bæveren er en pris, som blev oprettet i 1998 og som uddeles hvert år. Med prisen følger en vandrepokal og et gavekort, samt stor respekt og tak fra Idrætsforeningen og borgerne i Bevtoft.

Kandidaterne indstilles og vælges af Bevtoft UIFs bestyrelse - Bæveren uddeles hvert år, fredag aften i byfesten.

Man kan sige at Bæveren er en form for ”Lifetime achievement award”, altså en pris givet for en livslang indsats i idrætsforeningen. Samtidig kan den også gives for en særlig og ekstraordinær indsats i de forgangne år.

Bæveren skal ses som et stort skulderklap fra idrætsforeningen og borgerne i Bevtoft.
 

Tidligere modtagere:

1998 - Mogens Nørgaard.

1999 - Davy Jensen.

2000 - Peder Petersen.

2001 - Karl Marius "Majse" Christiansen.

2002 - Henning Pedersen.

2003 - Aase Sørensen.

2004 - Grethe & Søren Sørensen.

2005 - Jørgen Nissen.

2006 - "Reglerne omdannes"

2007 - Lillian Høier.

2008 - Arne Christensen.

2009 - Tom Nielsen.

2010 - Mette Jørgensen

2011 - Lis Jensen

2012 - Pia og Michael F. Jensen

2013 - Peter Heini Glistrup

2014 - Mette Jørgensen

​2015 - Arbejdsgruppen bag projektet "NY KØBMAND" (Michael Fleischer, Ole Halle, Lis Steen, Pia Jensen og Flemming Matthiesen)

 
​2016 - Tina og Rene Petersen

2017 - Ove Møller Nielsen

2018 - Allan Skov

2019 - Marie Prinds

 
BUIF | Tjørnevænget 20 | 6541 Bevtoft | Tlf.: +45 40645274 | signe.tychsen@hotmail.com